Det er snart på tide med ny maling på hus. Rekke 2 ble malt i 2010. Rekke 3 i 2011 og rekke 1 i 2012. Rekke 4 og 5 ble malt ferdig i 2015. Det er brukt 12 årsmaling. Da anbefales det å male på nytt senest etter 12 år. Styret vil forberede maling av rekke 1,2 og 3 i 2022 og rekke 4, 5 i 2023. Vi kunne ventet med maling på rekke 4 og 5 men det er ønskelig å bli ferdig og få en helhet i borettslaget.

 Det er også bestemt å bytte farger og vår fargekonsulent på Fargerike Sande har kommet med 2 forslag. Hun mener det blir best med en farge på alle hus. Mulig annet valg på garasjer.  Vindskier, dører i klassisk hvit som vinduer og garasjeporter. Utgangsdører kommer i hvitnyansen "bomull" og det blir for dyrt å bestille i klassisk hvit. Nesten 3k ekstra. Da får vi godta litt forskjell til de kan levere i klassisk hvit til fornuftig pris.

 Dører blir byttet etter anbefaling fra snekker når de ikke tetter lengre. Det er ca 8 dører igjen av eldre modell. Noen er helt greie enda. Dører og vegger mot sør har mye større belastning enn dører mot nord. Sol, vær spiller inn. Bodører mot sør er veldig utsatt og de gamle dører fra 2000 er ikke av beste kvalitet og vi bytter til bedre standard når behov melder seg. 

 Det jobbes også med en løsning på dårlig grunn foran garasjerekke 3 og 4. Alle ser hvordan telen gjør skade på gulv under porter. Rister foran fungerer ikke som tenkt. Hær må nok masse foran garasjer byttes og vei senkes. Styret vil innhente råd på hvordan dette kan løses. Bonus kan bli å bruke overskuddmasse til større hengerparkering nord på tomt. Dette blir ett eget prosjekt og usikkert om vi kommer i gang neste år eller vi bør vente ett år til. 

20.10.21 HK