Det ble solid flertall på generalforsamling med vedtak om å male det hvite i år og hus ellers til neste år. Det hvite er da alle vindskier, boddører, gammel type utgangsdører, rekkverk. Rekke 3 har hvite gjerder men vi vet ikke enda hva som blir valgt av husfarge og hva som vil passe på gjerder.

Forslag fra fargekonsulent er lysgrønn farge (Lærdal) på alle hus og klassisk hvit likt med vinduer og garasjeporter. Fargen har blitt godt mottatt så langt. Mulig vi kan bestemme oss på det ekstraordinære årsmøte eller senest på generalforsamling til våren 2022.

Det er 2 typer hvitmaling kjøpt inn. Drygolin Nordic EXTREME, "Vindu og dør" til høvlet treverk. Drygolin Nordic EXTREME husmaling til vindskier og uhøvlet treverk. Husk rengjøring og grunning på bart treverk.

Begge er topp kvalitetsmaling og det anbefales å sjekke egenskaper på nett. Tørker kjapt og holder lengst ifølge Jotun. Hva vi velger å bruke på husvegger må vi ta ett valg på til våren. EXTREME er ekstrem dyr og det er mye bra å velge i ellers også.

Maling er basert på dugnad og hvis du ikke kan, har tid så snakk med en i styret. Utvendig vedlikehold er styrets/borettslagets ansvar og vi finner en løsning. Endevegger er naturlig å dele på de nærmeste naboer. Vindskier øverst på hus tar vi med lift neste år sammen med endeveggen. Maling og tilbehør er på møterom eller i gul sandkasse ved rekke 1. Kontakt en i styret for tilgang. 

16/6 HK