Det har vært problem med de doble hagedører på rekke 1 og 2 fra de ble montert nye i 2017. Problem har forskjellige årsaker som kvalitet på montering, kvalitet på dører, materialtype og garanti. De har vært justert flere ganger hos noen og snekker sier det ofte er en uheldig løsning med pvcvinduer på trehus. De utvider og krymper ulikt ved varme/kulde. Problemet er også nede ved gulv hvor det er tynn pvc og også aluminium og det blir kuldebro inn. 

Firma som monterte vinduer/hagedører ble slått konkurs før de var helt ferdig i 2017. Flere har prøvd å finne forhandler og også kontakte produsent i Polen for å finne deler uten hell. Det er en tynn plastkappe mot pakning i midten nede på dør som har blitt sprukket hos noen. Plast kappe/del er en egen del og kan lett byttes hvis vi finner produsent. Vår snekker har tettet med byggeskom hos noen  som en midlertidig løsning. Styret vil jobbe videre for finne plastdel til dør. Legger ved bilder for å vise problem.

Vår faste snekker har tatt en vurdering på en dør for å se hvordan de er montert. Det er skum rundt karm og det ser bra ut. Dør er ute av vater. 8mm høydeforskjell på dørterskel. Justeringsskruer på hengsler er ikke satt riktig før montering på noen som gjør etterjustering vanskelig. Det er kuldebro inn pga. aluminiumsterskel. Det undersøkes videre for å finne del i senter nede på dør som er knekt hos noen. Legger ved bilder. Håper forklaring er forståelig.     HK. 14.11.22